Op zoek naar een vernieuwende basisschool?

‘Kom in de klas’ bij IKC De Eigen Wijs in Wormer op 9 oktober 2019

In september 2017 is IKC De Eigen Wijs gestart met 25 kinderen. Een jaar later begon het schooljaar met 60 kinderen, in 4 stamgroepen. En de school groeit door. Vanaf schooljaar 2019/2020 hebben we kinderen in de groepen 1 tot en met 7.

De Eigen Wijs is een reguliere school, waar het onderwijs op een moderne vernieuwende manier is ingericht. Bij ons kunnen kinderen op hun eigen wijze hun eigen wijsheid ontwikkelen. We werken met kleine instructiegroepen op het niveau van het kind. Dat betekent dat we goed kunnen inspelen op wat het kind nodig heeft. We bieden een groot deel van de lesstof aan in thema’s en we bieden meerdere manieren van leren aan. Hierdoor komen ook  de meer visueel en gevoelsmatig denkende kinderen tot hun recht. We hebben een gestructureerd dagprogramma dat het natuurlijk bioritme van schoolkinderen volgt. We hebben veel aandacht voor brede talentontwikkeling en voldoende beweging is onderdeel van elke schooldag. We werken in ons Integraal KindCentrum nauw samen met kinderopvang Baloe.

Ouders die op zoek zijn naar een (nieuwe) basisschool voor hun kind(eren) kunnen op woensdagochtend 9 oktober 2019 vanaf 09.00 uur een kijkje komen nemen op school. U kunt dan ook ervaringen horen van ouders die u voorgegaan zijn. Om 09.30 uur zal er een presentatie zijn over de school. U kunt zich opgeven voor deze ochtend via info@deeigenwijs.nl. U vindt De Eigen Wijs aan De Balk 2d en 2a/b in Wormer, bereikbaar via de ingang aan de Caascooper. Uitgebreide informatie over onze school vindt u in onze schoolgids, te vinden op www.deeigenwijs.nl .

 

De andere data voor “Kom in de klas” zijn:

Vrijdag 29 november
Woensdag 29 januari
Woensdag 22 april.