Stamcoaches & medewerkers

Wie zijn we?
Stamcoach aan het woord

Chantal
Van Egmond

"De Eigen Wijs sprak mij aan omdat het
team zo bewust omgaat met het vormgeven van vernieuwend onderwijs. Wetenschappelijke inzichten, persoonlijke talenten en creativiteit worden ingezet om het onderwijs zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij ieder kind. Zo kunnen zij op hun beurt ook vanuit hun eigen kracht en talent ontwikkelen. Daar gaat mijn leerkrachten-hart sneller van kloppen!"

Onze eigenwijze

Coaches

Wij stellen onszelf graag even voor.

Jet Meelker

Jet Meelker

Schoolleider

Wat we willen is dat kinderen zich gezien weten en dat ze tot ontwikkeling komen, waarbij ze ontdekken waar hun talenten liggen. Kinderen zijn nieuwsgierig en willen leren; dan is het nodig dat je ze de omgeving biedt, waarin dat goed kan. Dus stimuleren we op school die nieuwsgierigheid.

Daniëlle van Rooij

Daniëlle van Rooij

Stamgroepcoach

Het is fijn om te werken met collega’s die dezelfde visie hebben om op ‘eigen wijze’ onderwijs te geven waarin uw kind centraal staat. Ik ben graag creatief, muzikaal en sportief bezig, dat komt heel goed van pas bij dit mooie onderwijs.

Minona Smit

Minona Smit

Stamgroepcoach/leraarondersteuner

Ik ben Minona en ik werk met veel plezier als coach en leeraarondersteuner op De Eigen Wijs met de leerlingen uit groep 5 t/m 8. Ik houd van lange wandelingen, koken, lezen, de tuin en het maken van abstracte fotografie. Ook ben ik samen met mijn gezin vaak aan de kust en in het bos te vinden.

Lieke van der Blom

Lieke van der Blom

Stamgroepcoach

Ik ben Lieke en op het moment Pabostudent. Ik ben sinds schooljaar ‘ 21/’ 22 werkzaam op De Eigen Wijs waar ik de groepen 1/2 ondersteun. Ik ben op de maandag, dinsdag en vrijdag aanwezig, 

 

 

Jolanda van Zeilemaker

Jolanda van Zeilemaker

Intern begeleider

Een ander inspireren en laten zijn wie die is en weten dat dat goed is, daar sta ik voor als Intern begeleider en dat kan op De Eigen Wijs.

Tessa de Vries

Tessa de Vries

Stamgroepcoach

“Hoi ik ben Tessa en ik ben sinds 2018 werkzaam op De Eigen Wijs. Creativiteit staat bij mij centraal. Zowel in mijn dagelijksleven als op school. Ik vind het heerlijk om verschillende werkvormen te verzinnen en op een andere manier methodelessen aan te bieden.”

Ingrid Raadsheer

Ingrid Raadsheer

Stamgroepcoach

Stamgroepcoach op De Eigen Wijs, daar ben ik trots op. Ik werk op een school, die niet alleen met de naam bij mij past,  maar ook met een visie waar ik mij prettig bij voel. Aandacht voor kinderen en hun talenten. Ik ben een creatieve duizendpoot, een buitenmens en ik hou van avontuur.

Chantal van Egmond

Chantal van Egmond

Stamgroepcoach

Ik ben dit schooljaar gestart op De Eigen Wijs. Ik vind het fantastisch om kennis en vaardigheden aan anderen over te dragen. Verder ben ik gek op (samen) muziek maken, iets nieuws leren en tijd doorbrengen met goed gezelschap. Het vak leerkracht is daarom voor mij de ideale baan!

Daniella

Daniella

Onderwijsassistent

Paula Staal

Paula Staal

Stamgroepcoach

Een School waar wij de kinderen elke dag een stapje verder helpen om te ontdekken en worden wie ze zijn. Waar we de kinderen niet om het onderwijs heen bouwen, maar het onderwijs om de kinderen heen.

Brigit Huitema

Brigit Huitema

Stamgroepcoach

Dave Bol

Dave Bol

Vakleerkracht bewegingsonderwijs

De afgelopen jaren heb ik op verschillende campings sport- bewegingsactiviteiten aangeboden, freerunlessen gegeven en stages gelopen. Wat ik belangrijk vind in mijn gymlessen, is dat leerlingen zich op hun gemak voelen. Ik daag ze uit nieuwe dingen te leren en te motiveren om met plezier te bewegen.

Karin van Deudekom

Karin van Deudekom

Administratief medewerkster

Stamcoach aan het woord

Tessa de Vries

“Plezier en leren gaan hier goed samen, door speelse werkvormen aan te bieden, vanuit beweging te leren, kinderen samen te laten werken en eigenaarschap te geven.”