Inzake: info week 18 -22 december 2017 

 

Beste ouders, verzorgers, 

Maandag hadden we het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Wormerland op bezoek en woensdagochtend kwamen er geinteresseerde ouders kijken op school. En maandag hebben de kinderen heerlijk buiten in de sneeuw gespeeld op het veld.  

We danken u voor uw begrip voor de landelijke stakingsdag op dinsdag. 

 

We hebben de week afgesloten met een geweldige kerstmarkt, die helemaal door ouders en andere betrokkenen tot stand is gekomen. Naast de gezellige middag, heeft dit ook maar liefst 470 euro opgebracht voor de behandeling van Samira. We zijn ontzettend trots op ieders inzet hiervoor en dankbaar dat wij met school samen een bijdrage hebben kunnen leveren. 

 

Kerst in de laatste schoolweek van 2017 

Samen kerstliedjes zingen voor schooltijd: op dinsdag – en woensdagochtend van 08.30-08.50 uur, onder leiding van Remke en Linda (moeders van Koen en Ries). Ouders en kinderen die zin hebben om samen te komen zingen zijn van harte welkom 

 Kerststukjes maken: alle kinderen maken op school een kerststukje op dinsdag 19 december. Geeft u ze daarvoor mee op dinsdagochtend: een bakje met oase, kerstgroen, versiersels en een waxinelichtje (elektrisch), in een tas, voorzien van naam van uw kind. We kunnen nog hulp gebruiken (opgeven via Parro). 

 Kerstdiner: op woensdag 20 december 17.30-18.30 uur is er kerstdiner voor alle kinderen op school. Er is al van alles ingevuld op de intekenlijsten voor eten/drinken op het whiteboard in de gang. U geeft uw kind die ochtend mee: (onbreekbaar) bord, beker, bestek, in een tas, voorzien van naam van uw kind. 

U kunt uw kind(eren) brengen vanaf 17.20 uur en ophalen om 18.30 uur. 

 

Voor de ouders organiseert de ouderraad tijdens het kerstdiner een hapje en een drankje boven. Om het diner van de kinderen goed te laten verlopen, verzoeken wij u om boven te blijven tot 18.30 uur. 

  

Voor de agenda: 

  • Dinsdag 19 en woensdag 20 december: 08.30-08.50 uur; samen Kerstliedjes zingen  
  • Dinsdag 19 december: alle kinderen maken een kerststukje op school 
  • Woensdag 20 december: Kerstdiner voor alle groepen 17.30-18.30 uur, hapje en drankje voor ouders boven 
  • Kerstvakantie: 23 december 2017 t/m 7 januari 2017 
  • Dinsdag 9 januari: luizencontrole