Inzake: info week 4 -8 december 2017

Beste ouders, verzorgers,

Aankomst Sinterklaas op school op 5 december 08.30 uur

Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat Sinterklaas op 5 december langskomt bij ons op school. Sinterklaas combineert het bezoek aan De Eigen Wijs met een bezoek aan de WormerWieken. De kinderen van beide scholen staan daarvoor om 08.30 uur buiten voor de WormerWieken. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind(eren) om 08.20 uur in de klas zijn (met hun jas en schoenen nog aan). U kunt de school in vanaf 08.10 uur. U kunt zelf ook buiten kijken naar de aankomst van Sint en Pieten. U kunt daarvoor achter de kinderen een plekje zoeken. Op de tekening hieronder ziet u de opstelling van alle kinderen van beide scholen.

Statiegeldflessen verzamelen voor de behandeling van Samira

U kunt u lege statiegeld flessen nog steeds inleveren.

Kerstmarkt op vrijdag 15 december om 15.00 uur

Voor de crowdfundingsactie voor de behandeling van Samira komt er op school een gezellige Kerstmarkt op vrijdagmiddag 15 december, vanaf 15.00 uur. Wendie Hoenders (moeder van Sam uit groep 3/4/5) coördineert de Kerstmarkt.

Wij vragen u om een bijdrage te leveren aan deze markt. Dit kan op verschillende manieren:

– U kunt spullen doneren voor verkoop in de sfeer van woninginrichting zoals woonaccessoires. Ook kunt u kleding die nog in goede staat is doneren, zowel kleding/schoeisel voor kinderen als volwassenen. Als u geschikte spullen heeft, stuur dan een foto naar Wendie. Bij twijfel of uw aanbod geschikt is voor de markt kunt u ook contact opnemen met Wendie. De spullen kunt u vrijdagochtend 15 december brengen.

– U kunt een donatie doen door iets te bakken voor de markt (brood, hartige of zoete taart, koekjes) of door iets te koken (soep bijvoorbeeld).

– U kunt zich als vrijwilliger opgeven voor de markt om te komen helpen (kraam bemannen, kaartverkoop etc..).

Wilt u meedoen? Of heeft u een ander goed idee voor het aanbod op de markt? Neem dan contact op met Wendie Hoenders, via 06-37298359 of wendiehoenders@gmail.com

12 december: landelijke stakingsdag basisonderwijs

Als de regering niet verder tegemoet komt aan de eisen van werknemers en werkgevers in het basisonderwijs, zullen veel scholen op 12 december opnieuw een dag gesloten zijn om de eisen kracht bij te zetten. Het team van IKC De Eigen Wijs zal hieraan meedoen. Pas in de week van 5 december wordt definitief bekend of de staking doorgaat. Meer informatie vindt u op PO front.

Voor de agenda:

– Dinsdag 5 december: 08.30 uur aankomst Sint, onderwijstijd tot 15.00 uur, kinderen die gebruik maken van het pluspakket gaan om 15.00 uur met Mieke mee naar Baloe.

– Woensdag 6 december: studiedag team, kinderen vrij

– Dinsdag 12 december: mogelijk landelijke stakingsdag basisonderwijs

– Woensdag 13 december 09.30-11.00 uur: informatiebijeenkomst voor nieuwe ouders

– Vrijdag 15 december: Kerstmarkt op school van 15.00 uur tot ca 16.00-16.30 uur.

– Woensdag 20 december: Kerstdiner voor alle groepen.

Hartelijke groeten,

Jet Meelker (schoolleider/bestuurder IKC De Eigen Wijs)