Op zoek naar een vernieuwende basisschool? ‘Kom in de klas’ bij IKC De Eigen Wijs in Wormer op 27 februari 2019. Integraal KindCentrum De Eigen Wijs is sinds de start vorig schooljaar verdubbeld van 2 naar 4 stamgroepen. De Eigen Wijs is een basisschool waar onderwijs en opvang hand in hand gaan in samenwerking met kinderopvang Baloe.

De school biedt een vernieuwende vorm van onderwijs waarbij ieder kind op zijn eigen wijze zijn eigen wijsheid kan ontwikkelen onder het motto ‘je bent goed zoals je bent’. Onderdelen van het concept zijn gepersonaliseerd leren, ruimte voor talentontwikkeling van kinderen, veel beweging en een dagindeling die de uitgangspunten van het natuurlijk bioritme van kinderen ondersteunt. Ouders die op zoek zijn naar een (nieuwe) basisschool voor hun kind(eren) kunnen op woensdagochtend 27 februari 2019 vanaf 09.00 uur een kijkje komen nemen op school. U kunt dan ook ervaringen horen van ouders die u voorgegaan zijn. 

Om 09.30 uur zal er een presentatie zijn over de school. U kunt zich opgeven voor deze ochtend via info@deeigenwijs.nl. U vindt De Eigen Wijs aan De Balk 2d en 2a/b in Wormer, bereikbaar via de ingang aan de Caascooper. Dit schooljaar is instroom mogelijk van kinderen uit groep 1 tot en met groep 6. Uitgebreide informatie over onze school vindt u in onze schoolgids, te vinden op www.deeigenwijs.nl .