Het bestuur van Stichting De Eigen Wijs

Het bestuur bestaat uit 4 enthousiaste bewoners uit Wormerland/Zaanstreek. Het schoolbestuur bestaat uit een toezichthoudend deel en een uitvoerend bestuurder. Ze delen een passie voor het zich ontwikkelende kind. De belofte van succesvolle, vernieuwende onderwijsconcepten die kinderen nog beter tot hun recht laten komen inspireert hen.

Wie zijn wij?

Jet MeelkerJet Meelker, Schoolleider – uitvoerend bestuurs lid

Jet woont in Wormer, samen met haar man en drie tienerzonen. Zij begeleidt kinderen, jongeren en volwassenen om hun talenten te ontdekken en te gebruiken vanuit haar eigen coachings- en trainingspraktijk. Als kindercoach geeft zij een steuntje in de rug bij leerproblemen en sociaal emotionele belemmeringen, zoals concentratieproblemen en faalangst. Jet heeft daarnaast ruime ervaring als leidinggevende en jurist. Jet vertelde hier meer over tijdens de Zaanse Monologen: https://youtu.be/5LtrMh4X5Oo

 

Leontine de KoningLeontine de Koning, Voorzitter

Ik ben overtuigd dat de visie en de missie van De Eigen Wijs leidt tot zelfbewuste en autonoom denkende, mooie mensen. Een ontwikkeling waar ik graag mijn steentje aan wil bijdragen. Ik ben woonachtig in de Zaanstreek en heb ruime ervaring op het gebied van leidinggeven en managen van diverse organisaties. Naast een uitgebreide ervaring in het publieke domein ben ik ook thuis in organisaties die met beperkte middelen hoogstaande kwaliteit moeten leveren.

 

 

 

 

 

 

Robert BosseRobert Bosse, Penningmeester

Robert woont met zijn partner en gezin met drie basisschoolgaande kinderen in Oostknollendam. Hij werkt als zelfstandig ondernemer en helpt zijn klanten met financieel management. Robert zet zich al enige tijd in voor de terugkeer van een basisschool in Oostknollendam.

 

 

 

Remco SchmiemanRemco Schmieman, Secretaris

Remco heeft in commerciële en non-profit organisaties gewerkt als client- en programma manager. Remco heeft ervaring in het bedrijfsleven, culturele instellingen en het onderwijs. Daarbij is (digitale) innovatie altijd de rode draad. Remco woont met zijn vrouw en twee pleegkinderen in Oostknollendam.